Hazırlanışı çok kolay , herkesin damak tadına hitap edebilecek, misafiriniz geldiğinde gönül rahatlığıyla servis yapabileceğiniz güzel bir tarif.
MALZEMELER:
- Yarım kg sotelik kuşbaşı et
- 1 adet büyük boy soğan
- 4 adet köy biberi
- 2 adet kırmızı biber
- 1 adet orta boy patlıcan
- 1 adet orta boy patlıcan
- 5 diş sarımsak
- Tuz
- Kekik
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
- Sıvı yağ
- Pişirme kağıdı
YAPILIŞI:
Tüm malzemeleri derince bir kabın içerisine alın, baharatları . sıvıyağı ekleyin ve iyice harmanlayın.
Porsiyon miktarlarını göz kararı ayarlayın ve pişirme kağıtlarına alın. Kağıtların ağızlarını kapatın ve tepsiye alın.
190 derece fırında etler yumuşayana kadar pişirin.
AFİYET OLSUN...
Yorumlar
Yorum Gönder